top of page

Extraescolars

LLEÓ AMB MARC BLAU D_EXTRAESCOLARS

  DESCRIPCIÓ DEL PROGRAMA DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

 

De nou, com ja és costum a començament de curs escolar, els oferim tot un seguit d’activitats pels seus fills/filles amb l’objectiu de contribuir a una ampliació de la seva formació a un nivell extraescolar. Per a tal efecte consideram necessari, per a assolir uns objectius clars, una concepció actual que estarà centrada fonamentalment en aspectes tals com:

 

  • SOCIALITZACIÓ. Fonamentar totes i cada una de les distintes relacions intragrupals fent que el nin/nina aconsegueixi una bona resposta adaptativa envers a aquestes situacions.

 

  • EXPLORACIÓ. Mitjançant les diverses activitats els alumnes podran capficar-se dins certs àmbits que fins ara els hi eren desconeguts, contribuint així a una major globalitat.

 

  • CREACIÓ. Es potenciaran les diferents possibilitats d’expressió de cada un dels al.lots, donant prioritat al/la nin/nina entenent-lo com a protagonista de la seva pròpia tasca.

 

  • CARÀCTER LÚDIC. Com a fonament o predisposició per a poder assolir un bon funcionaments els/les alumnes, des d’Educació Infantil fins a 2n de Batxillerat, que estiguin interessats/des en participar a les activitats extraescolars.

Pius XII Tríptic extraescolars 1
Pius XII Tríptic extraescolars 2
Pius XII Horaris extraescolars 1

GALERIA D'IMATGES

Pius XII Horaris extraescolars 1
LLEÓ AMB MARC BLAU D_EXTRAESCOLARS
bottom of page