top of page

Matriculació 2024-25

Llistats provisionals del procés de matriculació del curs 2024-25 al centre Pius XII.

ESCOLARITZACIÓ 0-3 ANYS

ESCOLARITZACIÓ

Llistat definitiu Ed. infantil- Ed. primària - ESO

Tallers d'estiu 2024 - Viu l'estiu

Captura de pantalla 2024-06-07 a las 17.30.58.png
Captura de pantalla 2024-06-07 a las 17.31.11.png

III Cafè pedagògic amb Silvestre Del Río, expert en seguretat infantil i adolescent.

Benvolgudes famílies,
 

és un plaer anunciar-vos que en el pròxim Cafè Pedagògic comptarem amb la presència de Silvestre Del Río, expert en seguretat infantil i adolescent. Compta amb més de 20 anys d’experiència com a Policia de Menors, i actualment dedica part de la seva carrera a protegir i educar els joves sobre els perills que poden trobar-se en les xarxes socials.
 

A més de la seva tasca com a Policia de Menors, també és el fundador de l'associació "Educando Proteges" i el creador de la campanya "#YOTAMPOCOSELODOY". A través d'aquestes iniciatives, ha treballat incansablement per conscienciar les famílies i els joves sobre la importància de fer un ús responsable de les xarxes socials i protegir la seva privadesa en línia.
 

Amb la seva experiència com a mediador escolar i mediador familiar ens oferirà una visió profunda dels desafiaments que els adolescents enfronten avui en dia en l'àmbit digital. Ens parlarà dels riscos que poden sorgir en les xarxes socials i compartirà estratègies i consells pràctics per ajudar les famílies a protegir els seus fills d'aquests perills.


No perdeu aquesta oportunitat de formació per poder educar i ajudar als vostres fills i filles amb els reptes d’avui en dia.
Vos esperam amb els braços oberts!

Junts educam!

III Cafè pedagògic Pius XII
Guanyador sorteig

Convocatòria beques general curs 2024-2025

Sant Antoni 23-24
bottom of page